#REDDECULTUUR en kom naar het theater!
15-10-2020 - 13:23 uur
Vanwege de aangescherpte maatregelen omtrent het coronavirus, mogen op dit moment (in elk geval t/m 11 november) maximaal 30 bezoekers per voorstelling aanwezig zijn bij een theatervoorstelling.
Veel van de voorstellingen kunnen om die reden niet doorgaan. Op dit moment worden veel voorstellingen gewijzigd of verplaatst. Maar daarbij zetten we alles op alles om zoveel mogelijk voorstellingen wel door te laten gaan!

Het theater is in veel gevallen het beste jongetje van de klas waar het gaat om het naleven van de regels en een veilige omgeving te creëren. We doen te allen tijde ons best om de voorstellingen - al dan niet op een later moment - plaats te laten vinden. Alle kaarthouders worden persoonlijk geïnformeerd door het betreffende theater. Houd dus vooral de website van jouw theaer in de gaten.

En ondertussen... ga zoveel mogelijk juist wel naar het theater, als dit tot je mogelijkheden behoort. Laat je juist nu verrassen en laat de waan van de dag even voor wat het is. Je hebt het nodig... en de theatersector ook.
En draag je de culturele sector een warm hart toe? Teken dan alsjeblieft HIER de petitie.

#REDDECULTUUR
 
Zie ook: