Frank en Ricky hebben de blues - theatertournee m.m.v. Ocobar
03-09-2019 - 11:50 uur
Ricky Koole, Frank Lammers & Ocobar Ricky Koole en Frank Lammers trekken gezamenlijk het theater in. Ze gaan verder waar ze 25 jaar geleden zijn opgehouden. De muziek-theatervoorstelling 'Frank en Ricky hebben de blues', m.m.v. Ocobar, is vanaf di. 8 oktober in het theater te zien. De première vindt plaats op do. 7 november in Theater de Veste, Delft.

25 jaar geleden begonnen Frank Lammers en Ricky Koole aan een voorstelling. Ze zaten op de theaterschool en wilden graag een voorstelling maken waarin toneel en muziek samenkwamen. Ze hadden grootse plannen maar kwamen er niet uit.... en dus is voorstelling er toen nooit gekomen.
Ze gingen hun eigen weg en nu is het tijd om de draad weer op te pakken. Waar staan ze nu, 25 jaar later? Zou het ze nu wel lukken? Ze praten bij, lachen om vroeger, spelen eindelijk die serieuze toneelscenes, en zingen over belangrijke momenten in de afgelopen 25 jaar.

"Frank en Ricky hebben de blues.” is een openhartig, muzikaal programma waarin de balans wordt opgemaakt. Ze worden begeleid door de drie geweldige muzikanten van Ocobar tijdens deze onstuimige, vrolijke avond waarin de blues niet wordt geschuwd.

Met: Frank Lammers, Ricky Koole, Rob Wijtman, Cok van Vuuren en
Bart Wijtman.

Bekijk hier de speellijst.

 
Zie ook: