A Christmas Evening With Trijntje Oosterhuis
24-11-2017 - 14:16 uur
De meest magische tijd van het jaar staat voor de deur… Kerstmis! Nederland gaat steeds minder naar de kerk, maar als dit gebeurt is dit vaak op kerstavond. Voor velen is dit nog steeds hét ultieme begin van de kerst. Christmas Evening with Trijntje zal geen traditionele theatertour worden, maar een tour langs prachtige kerken door Nederland.

Afgelopen december zorgde Trijntje voor bomvolle kerken door heel het hele land. Met haar speciale kerstprogramma trok ze massaal mensen naar de kerk. Geen grote bombastische, kitscherige kerstshows, maar in een intieme setting en met meestergitarist Leonardo Amuedo kwam de akoestiek van de kerk volledig tot zijn recht. Geheel anders dan een avond in een theaterzaal, komt de kerstgedachte in kerkelijke en bijna sprookjesachtige setting tot leven.

In december 2017 komt er een vervolg van de kersttour en zal Trijntje in een aantal speciaal geselecteerde kerken door heel Nederland spelen. Zoals als we van Trijntje gewend zijn, schuwt ze het ‘American Songbook’ niet, echte kerstklassiekers als ‘Have Yourself A Merry Little Christmas’, ‘Let It Snow’ , maar ook persoonlijke liedjes als ‘Ken Je Mij’ en ‘Nu Dat Jij Er Bent’ passeren de revue. Een intieme soulvolle avond in een chique en warme kerstsfeer.
Een avond genieten van Trijntje Oosterhuis en kerkelijke akoestiek zorgen voor een onvergetelijke start van de kerstperiode. Mis deze unieke voorstelling niet! Het is een prachtig cadeau voor uzelf en uw geliefden.

Kerkentour van wo 6 t/m vr 29 december 2017.
 
Zie ook: