Wegens succes verlengd: de Acoustic Sunday Sessions van Trijntje Oosterhuis
16-02-2016 - 10:46 uur
Na de geboorte van haar dochter staat Trijntje Oosterhuis alweer volop in de schijnwerpers. Na het gigantische succes van The Ladies of Soul, drie keer een uitverkochte Ziggo Dome, gaat Trijntje Oosterhuis gewoon door met muziek maken. Vanaf 13 maart zal zij in geselecteerde theaters acht zondagmiddagen lang een intiem concert geven met de toepasselijk naam “Acoustic Sunday Session”.

Deze intieme sessies zijn ontstaan vanuit de liefde voor muziek in zijn meest pure vorm, waarbij Trijntje afwisselend begeleid wordt door enkel een gitarist of een pianist. De middagen hebben een vrije invulling waar bekende, maar ook onbekende nummers uit haar omvangrijke repertoire aan bod komen. Er is geen vaste setlist, er is ruimte voor improvisatie en het publiek speelt een rol bij de keuze van de nummers. Het resultaat is een heerlijk ongedwongen sfeer met vele muzikale verrassingen.

Trijntje Oosterhuis:
"Voor mij wordt het een hele speciale tour omdat er geen vastomlijnde setting gaat zijn. De setlist en zelfs de bezetting zal steeds verschillen zodat we helemaal teruggegooid worden naar waar het om draait: de muziek. Terug naar de basis."

Trijntje heeft in 2015 een nieuw album gereleaset. Daarnaast was ze coach in ‘The Voice Of Holland’ en had vele optredens in het land.

Klik hier voor de speellijst.
 
Zie ook: