Knettergekke viertal van LOS Muziektheater met Total LOS in première!
22-10-2014 - 13:08 uur
Meiden van LOS In het derde programma van LOS Muziektheater gaan de meiden verder, sneller en harder dan ooit. Ze gaan niet gewoon LOS, ze gaan TOTAL LOS! Met hun indrukwekkende muzikaliteit, prachtige teksten en fysieke uitspattingen laat LOS u een avond beleven vol sterk vermaak. Woensdag 19 november gaat Total LOS in première in de Rijswijkse Schouwburg, in Rijswijk!

De mens heeft een onnavolgbaar talent voor destructie: alles gaat kapot of raakt beschadigd. Gooi je het dan weg, of ga je het maken? Eén ding is zeker; Femke, Charlotte, Kim en Dookje zijn niet bang om flink wat deuken op te lopen.

Femke, Charlotte, Kim en Dookje zijn afgestudeerd aan het ArtEZ conservatorium in Arnhem. In 2010 debuteerden ze met hun voorstelling Lijf On Stage. Sinds september 2012 speelden ze met veel succes hun tweede voorstelling FCKD in de theaters van Nederland. LOS werd uitgeroepen door VARA HumorTV tot Meest Veelbelovend Talent.

Pers over LOS:
"Satirisch cabaret (...) Heerlijk provocerend, pikant en stout, grenzen opzoeken, maar die niet overschrijden en dat alles met een flinke dosis heerlijke humor (...) Een absolute aanrader!" 

Bekijk de
speellijst van LOS Muziektheater!
 
Zie ook: