Uitverkochte zalen voor LOS!
04-09-2014 - 15:01 uur
Meiden van LOS LOS Muziektheater is woensdag 3 september met haar derde voorstelling 'Total LOS' voor een zeer enthousiast publiek in try-out gegaan. De groep speelt in de maand september een reeks van 16 vrijwel uitverkochte voorstellingen in het Arnhemse Theater Het Hof. Na september trekken de vier meiden het land in. Voor Total LOS ging de groep een samenwerking aan met de bekende cabaretier Silvester Zwaneveld, die de regie voor zijn rekening heeft genomen.

In het derde programma van dit knettergekke viertal gaan de meiden van LOS verder, sneller en harder dan ooit. Ze gaan niet gewoon LOS, ze gaan TOTAL LOS!

Bekijk hier de speellijst van Total LOS!

De mens heeft een onnavolgbaar talent voor destructie: alles gaat kapot of raakt beschadigd. Gooi je het dan weg, of ga je het maken? Eén ding is zeker; Femke, Charlotte, Kim en Dookje zijn niet bang om flink wat deuken op te lopen. Met hun indrukwekkende muzikaliteit, prachtige teksten en fysieke uitspattingen blijft LOS haar publiek verbazen.

De première van Total LOS vindt plaats op woensdag 19 november in de Rijswijkse Schouwburg.

Femke, Charlotte, Kim en Dookje zijn afgestudeerd aan het ArtEZ conservatorium in Arnhem. In 2010 debuteerden ze met hun voorstelling Lijf On Stage. Sinds september 2012 speelden ze met veel succes hun tweede voorstelling FCKD in de theaters van Nederland. LOS werd uitgeroepen door VARA HumorTV tot Meest Veelbelovend Talent.

Pers over LOS:
"Satirisch cabaret (...) Heerlijk provocerend, pikant en stout, grenzen opzoeken, maar die niet overschrijden en dat alles met een flinke dosis heerlijke humor (...) Een absolute aanrader!"
 
Zie ook: