Kindercabaret KLETS
Foto Kindercabaret KLETS
Foto: PR Klets Kindercabaret
Nu te zien in het theater!
Meer informatie bij Huidige programma’s.

Biografie
Kindercabaret KLETS is een jong gezelschap, opgericht in januari 2019 door Dookje Engelhard en Charlotte Waardenburg (bekend van de Meiden van LOS) en Freek Koopmans (bekend van Percossa). 

Alle drie delen ze de liefde voor jeugdtheater en muziek. Ze sloegen de handen ineen en samen met regisseur Michaël van Buuren maakten ze hun eerste voorstelling KLETSKOUSEN! waarmee ze nu te vinden zijn in de Nederlandse theaters.

Deze voorstelling is speciaal gemaakt voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar, hun ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes, buren en ga zo maar door. Uiteraard zijn jongere broertjes en zusjes ook welkom. 

In KLETSKOUSEN! komen Freek, Charlotte en Dookje plotseling terecht in een wereld zonder beeldschermen, telefoons en social media en dat is in deze tijd nogal een uitdaging. Het is een cabaret voorstelling boordevol humor, leuke liedjes en gekke sketches. Met een piano, een ukelele en drums maakt Kindercabaret KLETS er met de voorstelling Kletskousen! één groot feest van op het podium en iedereen in de zaal is uitgenodigd! 
Huidige programma's
Links