Carolien Borgers
Foto Carolien Borgers
Foto: Lotte Biermasz
Op dit moment geen theatertournee!


Biografie
Carolien werd in 1983 geboren in Breda. Op haar 17e werd ze aangenomen op de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Ze toerde in haar stagejaar met de rockopera Ren Lenny Ren van Acda en de Munnik door het land.
Haar afstudeervoorstelling speelde ze 3 avonden in een volle Kleine Komedie.
In 2008 ging haar eerste avondvullende liedjes/cabaretprogramma ‘Snars’ in première. Deze voorstelling speelde ze 120 keer door het hele land.
In 2010 ging haar tweede avondvullende voorstelling ‘Makkelijk Praten’ in première. In december 2011 rondde ze de reprise af.
Met haar derde avondvullende voorstelling ‘Happy End’ toerde ze van 2012 tot en met 2014 langs diverse theaters in Nederland.

Daarnaast is Carolien vaste columnist bij het programma ‘Altijd Wat’ van de NCRV en in de radioshow van Giel Beelen op 3FM. Ze maakte regelmatig haar opwachting in het programma ‘Mag ik u kussen’ van de AVRO. Ze zingt mee met de band Color Ones die in januari 2012 hun debuutalbum uitbrachten en heeft een akoestisch Happy Hardcore project samen met Ocker Gevaerts genaamd: The Wonderfull days. Carolien heeft meegedaan met Wie is de Mol 2013.