Naturally 7
Foto Naturally 7
Foto: PR Naturally 7
Deze tournee is afgelopen!
Meer informatie bij Huidige programma’s.


Biografie
Overal waar de Amerikaanse zangsensatie Naturally 7 verschijnt, worden harten veroverd! Met hun ‘Vocal Play’ tillen zij meerstemmige zang naar een ongekend niveau en brengen zij een act van wereldformaat! De groep heeft inmiddels voor miljoenen mensen opgetreden en oogstte wereldwijd staande ovaties als special guest in het voorprogramma van Michael Bublé.

Naturally 7 overtuigt met wat de groep zelf omschrijft als ‘Vocal Play’. Deze vocale act gaat veel verder dan a capella en human beatboxing. De zeven leden bootsen met hun stem tal van muziekinstrumenten na en klinken hiermee als een fantastische band. Met hun act traden zij op in een uitverkocht Pigalle in Londen met in het publiek ook Coldplay-frontman Chris Martin en de legendarische producer Brian Eno die de groep meteen uitnodigde in de studio. In de
Wall Of Sound Song maak je kennis met alle finesses van Vocal Play door Naturally 7.

De basis voor Naturally 7 werd in 1999 gelegd in New York door de broers Roger en Warren Thomas. Samen met vijf andere getalenteerde zangers ontwikkelden zij zich als a capella act en in de overweging zich te presenteren als a capella groep of traditionele band bedacht Roger Thomas het idee van Vocal Play. Een uniek genre was geboren! Toen de groep werd uitgenodigd voor een grote a capella competitie in New York, wisten zij die meteen te winnen. Vervolgens wonnen ze ook de nationale competitie liefst tweemaal.

Naturally 7 maakte zijn televisiedebuut in de Verenigde Staten in de show van Ellen Degeneres. In dezelfde maand stonden ze samen met Michael Bublé op het podium van ‘The Today Show’. Niet veel later openden zij ‘The Tonight Show’ van Jay Leno, speelden ze op de 75ste verjaardag van jazzlegende Quincy Jones in Montreux en speelden ze in Madison Square Garden. Na deze show reisde de groep richting Londen waar ze een optreden gaven in de roemruchte ‘Royal Variety Television Show’ en Koninklijke Hoogheid Prins Charles ontmoette.

In 2010 trad Naturally 7 drie weken op in Vancouver als
special guest tijdens de Olympische Winterspelen in maart. In de lente van 2012 nam Naturally 7 de DVD All Natural Live op in Hamburg. In hetzelfde jaar waren zij special guests tijdens Coldplay’s Mylo Xyloto Tour in Brooklyn’s Barclays Center. Ook traden zij op tijdens Europa’s meest succesvolle Amsterdam ArenA event ‘Night Of The Proms’, samen met Mick Hucknall en The Jacksons.
Tussen 2012 en 2015 toert Naturally 7 in Europa, Zuid Amerika, Zuid Afrika, Australia, Nieuw Zeeland, Zuid-Korea, Japan, Canada en in Amerika.

In 2018 verscheen het zevende studio-album, getiteld ‘Both Sides Now’.

Anno 2019 bestaat de band precies 20 jaar en stond in het eerste seizoen van TV show ‘The World’s Best’ en ging met de titel ‘World’s Best Group Champion’ naar huis.

Naturally 7 bestaat uit Roger Thomas (muzikaal regisseur, arrangeur, eerste bariton, rap), Warren Thomas (percussie, gitaar, klarinet, derde tenor), Rod Eldridge (eerste tenor, DJ, trompet), “Ricky” Lee Ricardo Cort (vierde tenor, gitaar), Dwight Stewart (tweede bariton, zang, trompet), Sean Simmonds (tweede tenor, harmonica) en Kelvin Mitchell (bas).


Huidige programma's
-
In het najaar van 2020 komt Naturally 7 naar verwachting terug naar Nederland voor een theatertournee!
Links
 
Nieuws