Guido Weijers verzorgt eerste oudejaarsconference RTL 4
24-02-2014 - 11:04 uur
Guido Weijers Een avond verbaal vuurwerk!
Cabaretier Guido Weijers verzorgt dit jaar ‘De Oudejaarsconference 2014’ voor RTL 4. Voor de familiezender is dit de eerste oudejaarsconference sinds de start in 1989. Daarnaast wordt ook Guido zijn huidige theatervoorstelling ‘V’ door RTL 4 uitgezonden.

Erland Galjaard (RTL):
“Guido gaat zowel voor de snelle grap als voor de boodschap. Zijn mix van slimme doordenkertjes en z’n recht voor z’n raap humor maakt hem geliefd bij een breed publiek en daarom past hij perfect bij RTL 4. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit een hele mooie oudejaarsconference wordt.”

Ook Weijers is enthousiast:
“Het is een grote eer om voor het succesvolle RTL 4 ‘De Oudejaarsconference 2014’ te maken. Als cabaretier ben ik altijd onafhankelijk geweest en dat is nu niet anders. Ik ben dankbaar dat RTL vertrouwen in mij heeft. Ik wil mensen vooral verwonderen, verbazen en natuurlijk heel hard laten lachen.”

Guido Weijers schoof na bekendmaking van het grote nieuws aan tafel bij RTL Late Night en vertelt verder. Bekijk hier de uitzending terug.

In 2000 brak Guido Weijers door als winnaar van de Publieksprijs op het Camerettenfestival. Sindsdien heeft hij zowel in het theater als op tv een miljoenenpubliek opgebouwd.

Zesmaal eerder werd een oudejaarsconference van hem uitgezonden.

Momenteel toert hij door het land met zijn voorstelling ‘V’, die zowel van het publiek als van de pers lovende kritieken krijgt.
 
Zie ook: