Pink Project brengt populaire hits Pink Floyd in het theater
12-12-2012 - 12:12 uur
De Britse band Pink Floyd is nog steeds erg populair in Nederland. Dit blijkt uit het aantal nummers die ook dit jaar in de Top 2000 staan van radio 2.

Met
Wish you were here op 6, Shine on you crazy diamond op 7 en Comfortably numb op de 10e plaats is wel duidelijk dat Pink Floyd populairder is dan ooit!
In totaal staan er maar liefst 12 Floydnummers in deze lijst waarvan Echoes maar liefst 1235 plaatsen is gestegen.

Aan Pink Project de taak om de liefhebbers tegemoet te komen met een mooie Floyd through the years show waarin veel van deze prachtnummers terugkomen.
Zij gaan die uitdaging graag aan!

Pink Project heeft in de afgelopen jaren bewezen het gehele Pink Floyd oeuvre perfect te kunnen uitvoeren. Mede daardoor worden zij door kenners en criticasters wereldwijd gezien als één van de beste tribute bands. Of het nu was in de theaters of in een uitverkocht Ahoy, steeds weer wisten zij het publiek te overtuigen met onder meer gepassioneerde integrale uitvoeringen van de mooiste Pink Floyd albums.

Met hun avondvullende Floyd Through The Years show komt al dit moois bij elkaar. Tijdens deze show wordt u in een reis door de tijd meegenomen langs alle ‘milestones’ uit de rijke Pink Floyd historie. Natuurlijk weer voorzien van alle karakteristieke Pink Floyd elementen zoals onder meer een geweldige licht- en projectieshow.

klik hier voor de speellijst
 
Zie ook: