Halve finales en finales van Cameretten 2012, deze week in Luxor Rotterdam!
20-11-2012 - 13:05 uur
Cameretten Vorig jaar ging Ongericht Enthousiasme naar huis met de Factua Juryprijs! Deze week staan er weer 9 jonge cabarettalenten op het podium van het Luxor Theater die alles op alles zullen zetten om deze felbegeerde prijs te bemachtigen.

Tijdens de Halve Finale zijn er per avond steeds drie halve finalisten. De avonden worden afgesloten met een gastoptreden van Jochen Otten, Yora Rienstra en Remko Vrijdag & Martine Sandifort (Hulphond). Op de vrijdagavond maakt de jury bekend wie de drie finalisten zijn. Zij spelen op zaterdag 24 november in het nieuwe Luxor Theater de Finale. Het gastoptreden wordt verzorgd door Eric Koller. De presentatie van de Halve Finale en Finale is in handen van stand-up comedian Soundos. De avond wordt afgesloten met een afterparty in de Rijnfoyer van het nieuwe Luxor Theater waar DJ Dandy Dave swingende nummers uit de sixties draait!

De halve finalisten van Cameretten 2012 zijn:
Steffen Brinkhaus, Jelle Denturck, Edo Berger, Martijn Hillenius, Marijke Meems, Tom Lash, René van Meurs, Farbod en Merel Moistra.

Bestel hier kaarten!
 
Zie ook: