Vacature stage boekingen & productiebegeleiding
31-01-2014 - 12:00 uur
Per heden hebben wij ruimte voor een HBO-stagiair op de afdeling boekingen & productiebegeleiding. Heb je affiniteit met theater en weet je van aanpakken? Reageer dan snel!

Opleiding:
HBO- 2e of 3e jaars bijv. Media en Entertainment Management

Werkzaamheden:
(Zelfstandig) meewerken op de afdeling productiebegeleiding (& boekingen). Je krijgt meerdere theaterproducties onder je hoede waarvoor je de contactpersoon bent voor artiest, theater en media. Je zult je voornamelijk bezighouden met de praktische en publicitaire kant van de tournees. Je vergaart en analyseert de kaartverkoopstanden van de tournees en bespreekt deze met artiest en betreffende theater en neemt daarop actie. Evt. schrijf je een marketingplan en voert het zelf uit. Verder regel je allerhande voorkomende praktische zaken rondom de tournees.

Eisen t.a.v. stagiaires:
Je vindt het leuk om in (klein) teamverband te werken, weet prioriteiten te stellen en kan een goed telefoongesprek voeren.
Je bent: zelfstandig, flexibel, communicatief (in woord en geschrift), initiatiefrijk en hebt bij voorkeur affiniteit met theater.

Werktijden:
Kantoortijden: 9.30-17.00. Bezoek van voorstellingen in de avonduren is onderdeel van het werk en wordt niet gerekend tot overuren.

Interesse?
Stuur je sollicitatiebrief met cv naar Judith Boudri judith@gvproductions.nl
 
Zie ook: