Twee nieuwe duo’s Keizer en de Munnik en Nick & Thomas domineren iTunes charts!
25-08-2011 - 12:22 uur
Acda en de Munnik De naam Keizer en de Munnik zou doen vermoeden dat er sprake is van een nieuw, chique advocatenkantoor. Dat is niet het geval: het is een samenwerking tussen twee muzikale buitenbeentjes: Simon Keizer –bekend van Nick & Simon en Paul de Munnik –van Acda en de Munnik. Eenmalig bundelen zij hun krachten in het uiteraard zelfgeschreven lied ‘Kijk Me Na’. Het tweede gelegenheidsduo, Nick & Thomas vormen Nick Schilder- van Nick & Simon- en Thomas Acda- van Acda en de Munnik. Ook zij schreven samen een oorstrelend nummer dat de titel ‘Sterker Nu Dan Ooit’ meekreeg.

Beide duo’s gaan nu een battle aan om welke single het meest gedraaid wordt. Inmiddels staat de stand nu 1-0 voor Nick & Thomas. De single ‘
Sterker Nu Dan Ooit’ prijkt nu op nummer 1 van iTunes charts Nederland! De battle blijft spannend want het duo Keizer en De Munnik staat op de 2e plaats.

Beide tracks zijn te koop via iTunes maar ook de fysieke singles samen met “solo” versies zijn verkrijgbaar via Muziekkopen.nl.
 
Zie ook: