Wedstrijd De Dino Show: Meisje ik ben boos!
07-07-2011 - 10:00 uur
Jandino als Judeska (nieuwe klucht 2019-2020) Jandino Asporaat laat vanaf maandag 18 juli alle kijkers genieten van zijn nieuwe comedyshow ‘De Dino Show’ en roept iedereen op een filmpje te maken. De nieuwe tv-show wordt zes weken lang uitgezonden bij de NTR op Nederland 3. Wie weet maak jij wel kans om met jouw filmpje in een van de uitzendingen te komen van De Dino Show!

‘Meisje ik ben boos!’ was een sketch binnen de serie ‘Comedy at Work’, de voorloper van ‘De Dino Show’. Het werd met 300.000 views een regelrechte hit op Youtube. Klik hier voor een compilatie.

De makers van de ‘De Dino Show’ roepen iedereen op een remake te maken van de sketch en je filmpje op Youtube te plaatsen!

Meedoen
Wil jij ook meedoen? Plaats dan je filmpje voor zondag 31 juli op Youtube met de tags ‘Meisje ik ben boos!’ en ‘wedstrijd’. Stuur de link met je naam, leeftijd en contactgegevens onder vermelding van ‘wedstrijd-filmpje Meisje ik ben boos!’ naar info@menatwork.tv. Op www.menatwork.tv wordt bekendgemaakt welke filmpjes vertoond worden tijdens een van de uitzendingen van ‘De Dino Show’.

Succes!
 
Zie ook: