PAUL MET BAND live in het theater
30-01-2018 - 12:41 uur
Paul de Munnik Vanaf 21 maart a.s. gaat Paul de Munnik op tournee met zijn band. Na zijn alom geprezen eerste album 'Nieuw' verschijnt op 16 maart a.s. de opvolger daarvan, getiteld ‘Goed Jaar’.
Het album 'Goed Jaar' wordt in etappes uitgebracht. De eerste 8 nummers zijn inmiddels overal te beluisteren, waaronder het gelijknamige nummer ‘Goed Jaar’. Vrijdag 16 maart a.s. verschijnt het album in z’n geheel. Het album is dan, naast de digitale kanalen, ook op vinyl en cd te verkrijgen.
Gewapend met de nummers van deze albums en zijn prachtige stem belooft het programma PAUL MET BAND een heerlijke avond te worden voor de liefhebber van het betere theaterlied en de Nederlandstalige popsong.

Voor Paul is PAUL MET BAND een uitstapje na zijn eerste avondvullende theatershow "Nieuw". Paul zal als vertolker van het Nederlandse lied ook ongetwijfeld een aantal (vertalingen van) werken van bekende grootheden ten gehore brengen en u hoeft ook niet raar op te kijken als er een aantal Acda en De Munnik-klassiekers voorbij komen….

Misschien wel Nederlands beste theaterzanger komt graag doen wat hij het liefste doet: Een avond lang zingen onder begeleiding van een fantastische band.

Klik hier voor meer informatie en de speellijst.
 
Zie ook: