Release nieuwe dubbel-cd PALERMO met boek van Frank Boeijen
23-01-2018 - 13:13 uur
Frank Boeijen Op 26 januari a.s. presenteert Frank Boeijen zijn nieuwe album Palermo. Een geheel van twee cd’s en een boek, met in totaal 17 nieuwe liedjes. De liedjes geven betekenis aan een veilige haven, een vertaling van het Italiaanse woord Palermo. Palermo zal ook het fundament zijn voor de nieuwe theatertour die 3 februari 2018 van start gaat in de Nederlandse en Vlaamse theaters.

Palermo is een ode aan de liefde. Liefdesliedjes in de breedste betekenis. De liedjes verhalen over vriendschap, het leven, muziek en liefde. De liedjes op de 1e cd zijn omlijst met het City of Prague Philharmonic Orchestra met arrangementen van Sebastiaan Koolhoven en Ton Snijders. De tracks op de 2e cd staan op zichzelf, maar zijn toch verweven met Palermo. Ze gaan over de vergankelijkheid van het bestaan, vriendschap en het leven in al zijn facetten.

Frank schreef de nieuwe liedjes van Palermo in nauwe samenwerking met pianist Ton Snijders. Palermo is een album dat luistert als een aaneengesloten verhaal. De liedjes vormen samen een eenheid maar zijn ook los van elkaar te zien. Het geheel ademt een sfeer van observaties van alledag, de liefde gespiegeld en verteld vanuit het perspectief van Frank zelf.

Klik hier voor de tourlijst.
 
Zie ook: