Nieuwe voorstelling theatermaker Tim Honnef in première op Edinburgh Festival Fringe
30-05-2017 - 16:00 uur
Tim Honnef De nieuwe voorstelling van de Nederlandse theatermaker Tim Honnef zal deze zomer op het Edinburgh Festival Fringe in première gaan. De voorstelling, getiteld ''The Expiration Date of Jonas Müller (Age 70)'' is als onderdeel van de programmering van de Pleasance de gehele maand augustus te zien in de Pleasance Dome.

Het is de vierde internationale theatersolo die Honnef naar het festival brengt en het laatste deel in zijn Jonas Müller drieluik. Eerdere voorstellingen werden door pers onder andere omschreven als
''A curiousity of the Fringe and an intriguing piece of experimental theatre'' (British Theatre Guide), ''A warm-hearted poetic hour, fragile and poignant.'' (The List) en door Fringereview als ''recommended shows''.

Vanaf theaterseizoen 2019/2020 zal Honnef de voorstellingen in het Jonas Müller drieluik naar de Nederlandse theaters brengen. De voorstellingen zullen dan Nederlandstalig zijn. Dit najaar (2017) is Honnef eerst met zijn voorstelling ''Ruwe Schets'' in de Nederlandse theaters te zien.

Klik hier voor de speellijst.