Kaseko in Concert
Foto Kaseko in Concert
Foto: PR Twenty8 Productions
Geen tournee op dit moment.


In november 2015 speelde de eerste versie Kaseko in Concert met veel succes in 7 Nederlandse theaters. Een gedenkwaardige start voor een, zo niet, nog gedenkwaardiger concert. In maart/april 2017 kon een vervolg op deze succesvolle formule niet uitblijven. Nog tijdens deze laatste tournee is besloten een derde reeks concerten te geven in het voorjaar van 2018.

Kaseko in Concert “Drie”, uitgevoerd door een 16 mans band, betekent een mooie reis door de rijke Surinaamse muziekgeschiedenis van 1950 tot 1980.
Het concert wordt uiteraard ook weer gepresenteerd door de befaamde Surinaamse comedian Clifton Braam. Met dit muziekspektakel vol humor zal hij al uw mooie herinneringen tot leven weten te brengen. Met topzangers zoals Edje Rust, Bryan Muntslag, Aidah Amatstam, Brian Martens en Nato Grootfaam wordt dit weer een avond om u bij thuis te voelen.

Kaseko is een van de belangrijkste muziekstromingen uit Suriname en de basis voor vele internationale succesvolle nummers. Hierbij kunt u denken aan muziek van onder andere Cojunto Latinos, Cosmo Stars, The Caribbean Combo, Fun Masters, Orchestra Tropical, Orchestra Washboard, Master Blasters, Kaseko Masters en nog vele anderen uit de rijke muziekcultuur van Suriname.

Kortom, Kaseko in Concert is “here to stay” een mooie jaarlijkse terugkerende traditie waar vele prominente muzikanten van Surinaamse en Caribische afkomst acte de préséance zullen geven.

Kaseko in Concert is voor een breed georiënteerd muziekpubliek en staat garant voor een avond waarin iedere rechtgeaarde muziekliefhebber zijn hart kan ophalen.

Kaseko in Concert: muziek en cabaret met een “hoog voetje van de vloer gehalte”.
Huidige programma's
-
In theaterseizoen 2019-2020 komt Kaseko in Concert terug in het theater! Houd de website in de gaten voor de speeldata, die worden vanaf half mei bekend gemaakt.
 
Nieuws