Raak!
Foto Raak!
Foto: PR Raak!
Raak! komt in 2018-2019 terug met een nieuwe voorstelling.
Meer informatie bij Huidige programma’s.


Biografie Raak!
Raak! is de nieuwste act voor kinderen. Raak! is Sharon, Roos en Daan. Drie lieve meiden met totaal verschillende karakters. De sportieve Sharon, de lieve Roos en de avontuurlijke Daan maken samen met alle kinderen van elk optreden een feestje.

Inmiddels hebben de meiden van Raak! drie singles uitgebracht. Hun debuutsingle
'In 1 keer Raak!', de single 'Teddybeer' waarvan de opbrengst gaat naar Kika en hun derde single 'Handjes in de lucht'. In december 2014 heeft Raak! samen met Danspiet (De Club van Sinterklaas) de 'Sinterklaas Welkomstdans' opgenomen. Deze single is verschenen op het album van De Club van Sinterklaas; 'Feest in het Kasteel'. Dit album verscheen gelijktijdig met de nieuwste bioscoopfilm 'De Club van Sinterklaas en het pratende paard'. De muziek van Raak! is te beluisteren bij Efteling Radio. De videoclips van Raak! zijn te bewonderen bij RTL Telekids, in de RTL Telekids-app, bij Nick Hits en bij Noa's Kids Hits in Belgie.

2014 was een druk jaar voor de meiden van Raak!. Met optredens op alle RTL Telekids Fandagen, in Ouwehands Dierenpark, Nienoord en Oud Valkeveen. Bij Het Grote Herfstvakantiefeest traden Daan, Roos en Sharon op samen met Ernst & Bobbie. En ook in Het Dolfinarium in Harderwijk en op de AvroTros-ledendag in Toverland was Raak! van de partij. Ook in 2015 stond er weer veel op de agenda. De meiden van Raak! doken de studio in om vier nieuwe nummers op te nemen. Daan, Roos en Sharon presenteerde hun allereerste album "In 1 keer Raak!" en er stond een theatertour op het programma. In het najaar van 2015 toerden zij langs de theaters met 'Raak! en de Magische Schoentjes'. En ook vanaf januari 2017 spelen zij deze voorstelling in een aantal theaters is Nederland. Ook staan Daan, Roos en Sharon samen met Jochem van Gelder op het podium in vijf bijzondere theatershows 'Jochem en Raak! vieren Sinterklaas.'