Jochem van Gelder en Ron Bons
Foto Jochem van Gelder en Ron Bons
Foto: PR Jochem van Gelder
Geen voorstellingen op dit moment.
Meer informatie bij Huidige programma’s.

Biografie Jochem van Gelder
Jochem van Gelder (Tiel, 23 mei 1963) is een Nederlandse radio- en televisiepresentator, zanger, schrijver en acteur. Kinderen en Jochem van Gelder, dat kan bijna niet meer los van elkaar gezien worden. In 1988 presenteerde Jochem zijn eerste programma voor kinderen: Disney Club. Gevolgd door het tv-programma Willem Wever dat ruim 6 jaar een groot succes was en daarom werd beloond met de Gouden Stuiver voor het populairste kinderprogramma. Dat zijn programma’s ook in de smaak vallen bij de ouders, is wel duidelijk. Familieprogramma’s als Praatjesmakers, Tutti Familie, Huis op stelten en Rootz doen het goed.

Biografie Ron Bons
Ron Bons is een rasartiest. Hij speelt toneel maar is altijd ook zichzelf. Bons: "Ik kan niet om mezelf heen. Ik geniet van de aandacht. Maar ik kan mezelf ook wegcijferen om bijvoorbeeld een bruidspaar alle attentie te gunnen. Of wanneer mijn compagnon Peter van Aar een gevoelig lied ten gehore brengt. Dan zwijg ik."

Ron Bons is een theaterduizendpoot. Geeft tieners les in presenteren en acteren, speelt een nieuwe sinterklaasvoorstelling voor volwassenen in Je krijgt het niet cadeau: "We spelen een sikkeneurige sint en piet die er helemaal geen zin meer in hebben." Maar brengt ook een sinterklaas-Idolsvoorstelling.
Huidige programma's
-
Er zijn geen voorstellingen op dit moment.
Links