Omdenken
Foto Omdenken
Foto: Eric Fecken
Vanaf november terug met een nieuwe show!
Meer informatie bij Huidige programma’s.


Over Omdenken
Omdenken is denken in termen van mogelijkheden en niet van problemen. Het is een manier van denken waarbij je kijkt naar de werkelijkheid zoals die is, en wat je daar mee zou kunnen. Je gebruikt in feite de energie van het probleem voor iets nieuws. De grondlegger van omdenken is Berthold Gunster, schrijver en theatermaker.

Met zijn organisatie Ja-maar geeft hij al sinds 2006 trainingen, shows en workshops aan bedrijven en particulieren. Berthold Gunster schreef over zijn gedachtegoed inmiddels een flink aantal bestsellers. Steeds meer mensen en organisaties leren hoe ze in plaats van op een ja-maar-manier op een ja-en-manier in het leven kunnen staan.

Vanaf 2012 gaat Berthold samen met acteur Tim Winkel het theater in met de Omdenken Theatershow. Vanwege het grote succes gaat deze voorstelling nog tweemaal in reprise. Vanaf 2015 toert hij samen met acteur Dion Vincken door het hele land met de ‘Lastige kinderen? Heb jij even geluk’ Omdenkshow, een mix van theater, lezing en cabaret over de explosieve wereld van het opvoeden. Deze voorstelling is inmiddels toe aan het derde seizoen en zal ook in seizoen 2018-2019 weer terugkeren in de Nederlandse theaters.Huidige programma's
Links
 
Eerdere Programma's:
Ja-maar® – Omdenken Theatershow (2012-2015)
De ‘Lastige kinderen? Heb jij even geluk’ Omdenkshow (2015-2019)
Nieuws