Beat en Bordeelsluipers
Foto Beat en Bordeelsluipers
Foto: GoedInVorm
Op dit moment geen theatertournee
Meer informatie bij Huidige programma’s.


Over Beat en Bordeelsluipers
"The Clarks maken er een feest der herkenning van... heerlijke nostalgieshow" (AD/Haagsche Courant)

Het is 1957 en het leven in Nederland is grauw en grijs. De radio is onze enige verbinding met de buitenwereld. Op zondagochtend horen we Mr. G.B.J. Hilterman over ‘De Toestand In De Wereld’ en met ouwe jaar vertelt Wim Kan ons de rest.

We geloven wat er gezegd wordt, werken aan de opbouw van ons land en houden onze mond.

Maar dan komen de Indo’s naar Nederland, voornamelijk naar Den Haag: Mooie meisjes, lekker eten en… rock-‘n-roll! Als een paar jaar later The Beatles en The Stones doorbreken is de commotie compleet.

U gaat mee op reis door de geschiedenis van de Haagse popmuziek. Met de leukste anekdotes, beeldfragmenten en natuurlijk met muziek.

We ontmoeten bijvoorbeeld The Tielman Brothers, Johnny Lion, The Golden Earrings, Q65, The Shoes, Earth & Fire, Shocking Blue. Maar ook ZZ en de Maskers, The Outsiders, Cuby and the Blizzards. We zijn bij de Rolling Stones in het Kurhaus en bij het zendschip Veronica op het strand van Scheveningen. Een feest van herkenning en herinnering waar je bij geweest moet zijn.

Bezetting: The Clarks • Martijn Oosterhuis (verteller) • Joëlle Vierling (gastzangeres) • special guests Frans Krassenburg en Rudy Bennett
Huidige programma's
-
Theatertournee Beat en Bordeelsluipers is helaas afgelopen voor seizoen 2013-2014.
Links
 
Nieuws