Arie Koomen & Edo Brunner
Foto Arie Koomen & Edo Brunner
Foto: PR Arie en Edo
Deze tournee is afgelopen!


Biografie Arie Koomen
Arie Koomen (1968) is een stand-up comedian en grafisch vormgever. Samen met Silvester Zwaneveld speelde hij bij het stand-up comedygezelschap de Comedy Explosion tot ze bedachten om samen te spelen. Op Cameretten werden ze in 1996 tweede met naar eigen zeggen ter plekke verzonnen materiaal. Af en toe verruilen ze het theater voor andere podia, zoals het popfestival Lowlands.

Solo is Arie te zien bij het improvisatieprogramma De Lama's (2004-2006), het comedyprogramma Tequila (2006) en ook bij Doe Maar Normaal, de Nederlandse versie van 'Never mind the buzzcocks'. In 2008 speelde hij zijn eerste soloprogramma ‘Uit!’, een oudejaarsvoorstelling gevolgd door een cabaneel voorstelling ‘Avondje Bergkamp’ in het seizoen 2009/2010.

Biografie Edo Brunner
Edo Brunner (1970) heeft na de toneelschool Utrecht zich ontwikkeld als acteur in het theater bij diverse jeugdtheater gezelschappen en (volwassen) toneelgroepen. Tijdens deze periode deed Edo steeds meer televisie- en filmopdrachten en ging hij een cabaretavontuur aan. In 2001 won Edo met zijn programma ‘
Gehakt’ de Jury en de Publieksprijs van het Leids Cabaretfestival.

Daarna ging Edo twee seizoenen samen met Ramses Graus als het duo ‘Rul’ met de voorstelling ‘
Gehakt’ op tournee door het land. Edo werkte daarnaast ook meer voor televisie, zoals een rol in de televisieserie Rozengeur & Wodkalime en bij Paul de Leeuw als sidekick. Edo was tevens presentator van het BNN-programma Cashcab het programma LLinke Soep bij Omroep LLink. Als filmacteur heeft Edo gespeeld in De Griezelbus, Knetter, Kabouter Plop en de Pinguïn en de hoofdrol in Dennis P.

Sinds 2010 maakt Edo samen met Arie Koomen cabaret en staan met de voorstelling ‘
E & A toch voordeliger’ in diverse theaters door het land.
Huidige programma's
-
De voorstelling ‘Klussen’ is helaas afgelopen. Vanaf september is Arie met Silvester terug in het theater met ‘WIE?!’.
Links
 
Nieuws