Arie en Silvester
Foto Arie en Silvester
Foto: Bram Jonker
Nu te zien in het theater!
Meer informatie bij Huidige programma’s.


Biografie
Arie en Silvester leerden elkaar kennen bij het standup-gezelschap Comedy Explosion. Samen deden ze mee aan het festival Cameretten en eindigden op de tweede plaats, waarna ze in rap tempo doorbraken bij het grote publiek en de ene na de andere uitverkochte zaal smeulend achterlieten. De mannen werden jarenlang gevreesd door het gegoede cabaret, kregen daardoor al snel de bijnaam “cabaretsaboteurs” en speelden het klaar om voor één en dezelfde voorstelling zowel een één- als vijfsterren recensie te ontvangen.

Na een afwezigheid van 10 jaar staat het illustere cabaret duo vanaf komend najaar weer in de startblokken voor een uitgebreide theater-tournee, met een verfrissende en vernieuwde rentree-show.
Oude acts worden afgestoft, voorzien van een nieuwe jas en keihard door je strot geduwd! De twee heren gaan tekeer als nooit te voren. ‘Inhoud’ wordt vakkundig platgestampt, ‘theaterwetten’ worden met vuile voeten getreden en ‘nuance’ wordt keihard kapot gebeukt. Alsof het nooit anders is geweest.
Huidige programma's
Links
 
Eerdere Programma's (Arie en Silvester)
1996 - Wegens ziekte uitgesteld!
1998 - Kloten!
2000 - Vet!
2002 - Rammen!
2005 - 200%
2006 - De Grote Arie en Silvester Spektakel Show
2018 – Wie?!
Nieuws